ÜLKEMİZİN MEDARI İFTİHARIDIRLAR

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ( DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkcı, ‘Gaziler Günü’ nedeniyle bir mesaj yayınladı.

DESOB Başkanı Kayıkcı’nın mesajı şu şekilde;

“Yüce Türk Milleti, tarihin hiçbir döneminde bağımsızlığından, vatanın bölünmez bütünlüğünden, bayrak sevgisinden, milli ve manevi değerlerinden asla ödün vermemiştir.

Gurur ve övünç kaynağımız Gazilerimizin aziz hatıralarını ilelebet canlı tutmak amacıyla, TBMM tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal Rütbesi ve Gazilik Unvanının verildiği 19 Eylül günü, "Gaziler Günü" olarak kabul ve ilan edilmiştir. Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak adına canları pahasına cepheden cepheye koşan ve bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan birer abideleridir. Gazilerimiz vefanın, sadakatin, vatan sevgisinin ve bağımsızlık tutkusunun simge ve zirve isimleridir.

Bu duygularla ‘Gaziler Günü'nün 102’inci yıl dönümünü kutluyor, tüm şehitlerimizi, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, yaşayan gazilerimize en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”


Paylaş: