O’NUN GÖSTERDİĞİ YOLDA İLERLİYORUZ
Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 84. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.
Her 10 Kasım’da olduğu gibi ruhumuzda yine derin bir üzüntü var ancak kalbimizde de bir o kadar engin bir sevgi… Fikirlerini, dehasını, ilkelerini, devrimlerini, insana, doğaya, hayvana tüm canlılara verdiği değeri, yeri geldiğinde sert ve kararlı bir komutan yeri geldiğinde salıncakta sallanan neşeli bir adam olmasını sevdiğimiz, eşsiz liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının yıldönümünde özlem ve minnetle anıyoruz.
Kurtuluş mücadelesinin ardından çok zor şartlar altında Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ektiği tohumlar filizlendi, büyüdü ve gelişti. Türkiye Cumhuriyeti, onun gösterdiği muhasır medeniyetler seviyesine koşar adım ilerlemeye devam ediyor. Bizler de O'nun gösterdiği yolda, ülkemizi en çağdaş seviyeye getirecek ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de gelecek nesillere en iyi şekilde aktaracağız.
Ata’mızın ebediyete intikalinin 84. Yıldönümünde bıraktığı eşsiz mirasını gelecek nesillere aktarmak için çok çalışacağımızı bir kez daha yineliyor; Ata’mızı saygı, minnet ve özlemle anıyorum.

Paylaş: