BASIN FEDAKARCA ÇALIŞIYOR

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkcı, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. DESOB Başkanı Kayıkcı, toplumun haber alma hakkı için basın mensuplarının fedakarca görev yaptığını belirtti.

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı’nın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü mesajı şu şekilde:

“Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla vatandaşlar arasında bilgi sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir.Toplumun doğru bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmasında aracı olan her türlü zorluğa ve sıkıntıya rağmen fedakarca çalışan basın mensuplarımızın mesai saati gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdikleri mücadele her türlü takdiri hak etmektedir.

Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek, uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden basın yayın kuruluşlarında fedakârca çalışarak, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan tüm değerli basın çalışanlarının ‘21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyorum.”


Paylaş: