DESOB BAŞKANLAR KURULU TOPLANDI

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) ‘Başkanlar Kurulu’ toplandı.

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı’nın başkanlık ettiği toplantıda Birliğe bağlı Oda’ların sorunları ve faaliyetleri ele alındı. Başkan Mustafa Kayıkcı, Birlik seçimlerinin yapılmasından sonra ilk kez gerçekleştirilen ‘Başkanlar Kurulu’ toplantısı için, ‘DESOB ve Birliğe bağlı Oda’lar olarak Düzcemiz’de tüm esnaf ve sanatkarları temsil ediyoruz. Bizim birlik ve dayanışma içinde hareket etmemiz esnaf ve sanatkarı daha güçlü kılacaktır’ dedi.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Birlik seçimlerinin ardından Oda Başkanlarının katıldığı Başkanlar Kurulu toplantısı Hacıdayı Taç restaurant' da yapıldı. Birliğe bağlı tüm Oda Başkanlarının katıldığı toplantıda DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı açılış konuşması yaptı. Kayıkcı, Oda Başkanlarının Düzce’de tüm esnaf ve sanatkarları temsil ettiğini hatırlattı ve ‘Birliğin güçlü olması, Oda Başkanlarının dayanışması, birlikte hareket etmesi esnafları da güçlü kılacaktır. Sorunlarımızın birçoğu yasa ve yönetmeliklere bağlı olarak ortak sorunlardır, ayrıca her Oda’nın kendine özgü sorunları vardır. Bunları istişare ederek çözümleyebiliriz. Başkanlar Kurulu bu yüzden vardır. Birlik ve dayanışma içinde olmamız sorunların çözümünü daha kolaylaştıracaktır,’ dedi.

DESOB Genel Sekreteri Gökhan Aktürk, Başkanlar Kurulu gündemini 12-18 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan Ahi’lik Haftası ile açtı. Aktürk, Oda Başkanlarına Ahi’lik Haftasına ilişkin yapılan hazırlıkları anlattı. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda her Oda Başkanı Oda’sına ilişkin faaliyetleri ve sorunları dile getirdi.DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı, Başkanlar Kurulu toplantısının düzenli olarak yapılacağını belirterek, katılımcılara teşekkür etti. Toplantı tesislerde verilen yemekle sona erdi.


Paylaş: